BibelOmvärld på Facebook

I kursen BibelOmvärld bearbetar vi frågor som ofta tangerar det dagsaktuella läget i vår värld. Som en möjlighet att uttrycka tankar och åsikter om de ämnen vi jobbar med har BibelOmvärld en egen Facebooksida. Där publicerar kursdeltagarna löpande reaktioner på det vi jobbar med och sådant som händer i världen. Klart läsvärt och inspirerande!

Här kommer ett utdrag från ett inlägg som publicerades igår:

”Under de senaste veckorna vi har gått på Marre har vi fått förmånen att lära känna fantastiskt inspirerande människor. Allt från fredskämpar som Nelson Mandela och Aung San Suu Kyi (jajamän, det är okej att googla). Till alla fantastiska människor som samlas en gång i veckan i Centrumkyrkan för att ge av sin tid och kärlek och hålla i språkcafé. Också förstås alla de flyktingar som delat sina bakgrunder med smärta brännande bakom ögonlocken.

Och det är här vi måste stanna upp, och våga bli berörda av varandra.”

Läs mer på BibelOmvärlds Facebooksida.

bibelomvarld

 

Lämna ett svar

*

captcha *