Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 73%. Vi tillämpar provanställning. Önskvärd tillträdesdag är juni 2023 eller enligt överenskommelse.

Om Mariannelunds folkhögskola

Mariannelunds folkhögskola är en internatskola med plats för upp till 79 boende. Varje vardag serverar vi frukost, fika, lunch, fika och middag. Under helgerna serveras frukost och lunch. Vi är ca 80 deltagare på våra allmänna och särskilda kurser denna termin.

Tjänstebeskrivning

Som serverings- och kökspersonal kommer du att arbeta tillsammans med en kokerska i ett av våra två arbetslag. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att ansvara för att den lagade maten serveras i matsalen på ett smakfullt sätt, att fylla på mat, dryck och andra tillbehör, göra vissa beställningar och att skapa en trevlig atmosfär i matsalen. I tjänsten ingår också att under skolloven arbeta med lokalvård i skolans övriga lokaler. Arbetsschemat innebär att man arbetar varannan helg under skolåret, vilket innebär ca. 16 helger på ett år och med ledighet alla storhelger.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du som sökande

  • har någon form av utbildning inom kök & restaurang
  • är öppen och social
  • är flexibel och smidig
  • tycker om att arbeta med människor
  • är öppen i mötet med människor från andra kulturer och traditioner
  • ställer dig bakom våra policydokument

Det är meriterande om du har arbetat på en liknande arbetsplats.

Mer information

För detaljfrågor som rör tjänstens innehåll kontakta Erica Kahn på telefon 0496-215 54. För frågor av övergripande karaktär kontakta rektor Samuel Klintefelt, samuel@mariannelund.nu eller på telefon 0496-215 51.

Ansökan

Personligt brev och CV med referenser ska vara skolan tillhanda senast den 24 mars. Vi behandlar ansökningar fortlöpande och ansökan skickas till samuel@mariannelund.nu