Mariannelunds folkhögskola söker serverings- och kökspersonal

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 73%. Vi tillämpar provanställning. Önskvärd tillträdesdag är 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Mariannelunds folkhögskola är en internatskola med plats för upp till 79 boende. Varje vardag serverar vi frukost, fika, lunch, fika och middag. Under helgerna serveras frukost och middag. Vi är ca 80 deltagare på våra allmänna och särskilda kurser denna termin.

Som serverings- och kökspersonal kommer du att arbeta tillsammans med en kokerska i ett av våra två arbetslag. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att ansvara för att den lagade maten serveras i matsalen på ett smakfullt sätt, att fylla på mat, dryck och andra tillbehör, göra vissa beställningar och att skapa en trevlig atmosfär i matsalen. I tjänsten ingår också att under skolloven arbeta med lokalvård i skolans övriga lokaler. Arbetsschemat innebär att man arbetar varannan helg men kompenseras med lediga dagar under vardagarna.

Du som söker

Vi förväntar oss att du som sökande

  • har någon form av utbildning inom kök & restaurang
  • är öppen och social
  • är flexibel och smidig
  • tycker om att arbeta med människor
  • är öppen i mötet med människor från andra kulturer och traditioner
  • ställer dig bakom våra policydokument

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på en liknande arbetsplats.

Vidare frågor

För detaljfrågor som rör tjänstens innehåll kontakta Siv Wirensjö på telefon 0496-215 54.    För frågor av övergripande karaktär kontakta rektor Jan Nilsson, jan@mariannelund.nu eller på telefon 0496-215 51.

Ansökan

Personligt brev och CV med referenser ska vara skolan tillhanda senast den 15 oktober 2019. Vi behandlar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan idag till jan@mariannelund.nu

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

*

captcha *